Resultaten voor fotolijst maken

fotolijst maken
Schooltv: Maak je eigen fotolijstje Maar pas op voor je vingers!
Voor het maken van een fotolijstje heb je nodig: een lege en schone petfles, een stanleymesje, een geodriehoek, een snijplank en een schaar. Log in om je favorieten op te slaan. Favoriete videos gemakkelijk terugkijken waar je wilt. Bewaar je favoriete video's' en kijk later.
DIY: Fotolijstje van toiletrollen Girlscene.
Nou, bijvoorbeeld dit DIY fotolijstje maken! Heel eenvoudig en super origineel. Dus gooi deze kartonnen kokertjes niet weg, maar maak er een origineel fotolijstje van! Leuk voor jezelf, je moeder of voor je vriendin. we gaven jullie van het weekend al leuke surprise ideetjes, dit fotolijstje is ook erg origineel om als Sinterklaas surprise te geven.
DIY: maak makkelijk je eigen fotolijst met touw. Bloglovin. Facebook. Instagram. Pinterest. Twitter.
Maak of koop een leuke lijst. Ik was van plan zelf een lijst te maken, totdat ik een fotolijst tegenkwam in de kringloopwinkel. Ik verwijderde het glas en de achterkant van de lijst en begon met schuren, met een fijne korrel.
Een fotolijstje Houtbewerken voor dummies.
Het enig dat nu nog rest is een achterkant zagen uit triplex. Ik zaag deze niet te krap, wie kijkt er nou eenmaal, naar de achterkant van een fotolijst? Het lijstje en de achterkant, krijgen drie lagen Osmo topoil. Dat is weer eens wat anders dan de gebruikelijk Deense olie. Ik vind deze olie eigenlijk nog veel mooier. Het resultaat is niet hoogglans, het smeert net zo makkelijk, de nerven zijn nog mooier zichtbaar en bovenal het stinkt niet. Bij de lokale glashandel, laat ik een stuk glas van 2mm op maat snijden. En nu is het tijd om dit project af te ronden. Ik word ook steeds beter in het gebruik van de soldeerbout waar ik mijn handtekening mee zet. De achterkant zet ik vast op de manier zoals ze dat vroeg ook deden. Ik heb hiervoor wel koperen draadnagels gekocht. Het zijn net deze kleine details die een project goed of super maken.
Je eigen fotolijsten ontwerpen bij HEMA Fotografille.nl.
Op de pagina van de lijstenmakerij van HEMA zie je in één oogopslag waar je voor kunt kiezen. Stel je wilt een fotolijst dan klik je op dit kopje en kom je bij alle opties die je hiervoor hebt. Momenteel zijn er 14 verschillende lijsten die je hiervoor kunt bestellen.
DIY fotolijst van ijsstokjes. BMelloW.
Dit hoeft niet. Plak nu een leuke foto in het midden en je fotolijst is klaar. zie bovenstaande voorbeeld. Of hang aan een van de ijsstokjes een touwtje met een afbeelding er aan. Dan bungelt er iets in het frame. De foto lijst kan je ophangen door er een touwtje aan vast te maken of kan je neerzetten.
Fotolijst Fotohoepel Zelf maken! WeddingFair.
Fotolijst Fotohoepel Zelf maken! Fotohoepel met bloemen wordt jouw liefste fotolijst. Een gouden ring met herinneringen. Hier bij WeddingFair houden we ervan om dagelijkse dingen te veranderen in elegante accenten. Ons nieuwste Doe-het-zelf project, zo van de lens van de fotograaf.
Fotolijst-kast maken KARWEI.
Voldoende ruimte voor al je vakantiekiekjes, familiefotos en nostalgische plaatjes. Schilder muur en kast, voor een sfeervol resultaat, in dezelfde tint. De kast is in iedere gewenste maat te maken. nl Fotolijst-kast maken, Foto lijst kast, foto lijst kast, fotolijst kast, foto, lijst, kast, zelf maken, maken.
Fotolijsten zelf maken edding.com.
En u zult zien dat zo'n' fraai uitgevoerde fotolijst zorgt voor een hele goede sfeer bij u thuis. Dit heeft u nodig om zelf een fotolijst te maken.: Fotolijst met een breed, glad frame. edding Permanent Spray in een lichte en donkere kleur.
Fotolijst-kast maken KARWEI.
Voldoende ruimte voor al je vakantiekiekjes, familiefotos en nostalgische plaatjes. Schilder muur en kast, voor een sfeervol resultaat, in dezelfde tint. De kast is in iedere gewenste maat te maken. nl Fotolijst-kast maken, Foto lijst kast, foto lijst kast, fotolijst kast, foto, lijst, kast, zelf maken, maken.
Lijsten op maat Zelf configureren Hout Zelfinlijsten.
Wij maken dan de sponningmaat van de lijst rondom 1 mm groter dan de door u opgegeven maat, zodat het werk niet te strak in de lijst past. De dikte d in mm word automatisch voor u ingevuld aan de hand van de door u ingevulde informatie.

Contacteer ons