Meer resultaten voor passe partout fotolijst

passe partout fotolijst
Passe-partout 1001Fotolijsten.nl.
Info en Tips. Javascript is required to use GTranslate multilingual website and translation delivery network. Een passe partout is niet een stuk wit karton met een standaard maat vierkant gat. Een passe partout is een zorgvuldig gemaakte afwerking voor uw lijst.
fotolijsten voor je mooiste foto's' HEMA.
Sommige lijstjes kun je ophangen, andere zet je neer. Een fotolijst van 15x20 cm zonder rand past bijvoorbeeld in elke inrichting en legt de nadruk op de foto. Wil je wel een lijst om je foto, kies er dan een met een houten of metaalkleurige rand.
Lijsten met Passe Partout.
Wilt u snel, gemakkelijk en online een wissellijst mét passe partout kopen? Om het zo eenvoudig mogelijk te maken hebben wij alvast verschillende selecties gemaakt met diverse passe partouts in combinatie met wissellijsten. Lijsten met Passe Partout. Fotolijst met passe partout 30x40cm zilver.
Vind Fotolijst Passepartout op Marktplaats.nl.
Merk: henzo max. Fotoformaat: 40 x 50 cm soort glas: glas thema: neutraal muurophanging: ja materiaal: hout kleur product: grijs ean: 8711229062978 vendorcode: 81.058.18 Productgroep: fotoalbums, fotolijsten en archivering / fotolijsten megekko is de shop. fotolijst met passepartout. Fotolijst met passepartout.
Aluminium Fotolijst Zilver Met Een Passe-Partout De Fotolijstenspecialist.
Wees de eerste om Aluminium Fotolijst Zilver Met Een Passe-Partout te reviewen Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met. Je beoordeling Beoordelen. Houten Fotolijst Ribbel. Deknudt Multifotolijst Taupe Hout. Verzilverde Fotolijst S01. Deknudt Houten Fotolijst Echo.
Passe partout fotolijst kopen BESLIST.nl Laagste prijs.
Aluminium fotolijst met breed profiel, voorzien van passe-partout. Deze fotolijst is zowel verticaal als horizontaal op te hangen en in de maat 20x30cm is de fotolijst voorzien van een staander. MondiArt Wissellijst IXXIA zwart passe partout 60/80 Ingelijst wissellijst 70 x 90.
Passepartout online Zelfinlijsten.
Beide merken hebben een levenslange kwaliteitsgarantie ISO 9706 en hebben de Photo Activity Test gehaald waardoor het karton tevens geschikt is om waardevol fotomateriaal te archiveren. Bij Zelfinlijsten kunt u niet alleen uw passe-partout online bestellen, maar ook fotolijsten, schilderijlijsten, ophangsystemen en nog veel meer.
Passe Partouts in alle Formaten Acaza.
Passe Partout 30x40cm Opening 20x25cm Wit. Passe Partout 30x40cm Opening 24x30cm Wit. Passe Partout 30x45cm Opening 20x30cm Wit. Passe Partout 50x70cm Opening 40x60cm Wit. Passe Partout 30x40cm Opening 20x30cm Wit. Een passe-partout kan een grote meerwaarde zijn voor uw foto. Naast het feit dat uw afbeelding extra in de verf gezet wordt, biedt deze witte rand namelijk nog een aantal sterke voordelen. Zo kan het gebruik hiervan erg handig zijn indien u een afbeelding in een ruime lijst plaatst. Ook minder mooie delen van de foto kunnen verborgen worden achter de witte boord, denk maar aan een storende hoek of een oude, doffe rand. Een brede witte rand of een smalle boord, een vierkante vorm of een rechthoek. U vindt beslist een geschikte passe-partout voor uw foto. 8560 Wevelgem België. Een fotolijst tegen een met vliesbehang gerenoveerde muur afgewerkt met plinten?
Fotolijst Passe-Partout voor 10 foto's' 15 x 10 cm Blokker.
Fotolijst Passe-Partout voor 10 foto's' 15 x 10 cm. Dit product is tijdelijk uitverkocht. Deze fotolijst Passe-Partout is een mooie manier om familie of vakantiefoto's' aan de muur te hangen. Geschikt voor 10 foto's' met een afmeting van maximaal 10 x 15 centimeter.
Passe-partouts Zelfinlijsten.
Hier vindt u onze uitgebreide collectie passe-partouts. Een passe-partout is een kartonnen lijst voor een schilderij of een foto. Hiermee komt het werk beter tot uiting. In het karton van de passe-partout wordt meestal een rechthoekig venster gesneden. Maar ook cirkelvormig of ovaal is niet ongebruikelijk.
HOKAP online Voor al uw passepartouts en fotolijsten.
60x80 4 rond 1 rechthoek. Fotolijsten kunnen besteld worden tot en met de maat 40 x 60. Nieuw Artikel Voor oktober. Fotolijst 34Wortelnoten34 24 x 30. Fotolijst Wortelnoten" 21 x 29.7 A4. Zwart/zwarte kern museumkarton NIEUW. Zwart/zwarte kern museumkarton NIEUW.

Contacteer ons